Systemen

Provarmo is een dienstverlener die de professionele installateur ontzorgt met snelle leveringen, optimaal systeem ontwerpen, uitvoering en begeleiding door vakmensen en een passende prijs kwaliteit verhouding. In uw voordeel; snel een systeem ontwerp, snelle leveringen, maatwerk oplossingen, flexibele inzet, uitvoering en begeleiding door vakmensen.

Infrees Systeem

In de bestaande dekvloer worden door ons sleuven gefreesd waar de Provarmo leidingen Ø 16 x 2 mm in aangebracht kunnen worden, eventuele volgens gemaakt verlegplan. Het stofslijpsel wordt door ons afgezogen in afvalzakken welke wij op de locatie achter laten. Vervolgens brengen wij de leidingen aan in de sleuven en monteren de Provarmo verdeler op de gewenste positie. Het geheel wordt door ons afgeperst opgeleverd. Het dicht smeren van de sleuven en het vlakstrijken van de afwerkvloer wordt niet door ons uitgevoerd. Vervolgens kunt u de verdeler verder aansluiten en de installatie in bedrijf nemen.

Draadstaalmat Systeem

De leidingen monteren wij op Provarmo draadstaalmatten op de constructievloer. Eventueel met toepassing van een Provarmo dampdichte of isolatiefolie onder de draadstaalmatten. De draadstaalmatten hebben een maaswijdte gelijk aan de afgesproken hart op hart afstand van de leidingen. De Provarmo verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons afgeperst aan u opgeleverd. De aanwezige wanden, kozijnen, schachten e.d. worden door ons voorzien van randisolatie.

Tackerplaat Systeem

De Provarmo tackerplaten worden voornamelijk toegepast als akoestische en thermische scheiding tussen verschillende bouwlagen in bijvoorbeeld de appartementenbouw en zijn uit voorraad leverbaar met een dikte van 20 mm. Met de juiste verwerking zijn dempingswaarde te realiseren van 28 tot 30 dB. De leidingen gaan wij monteren op de aangebrachte Provarmo tackerplaten op de constructievloer. De tackerplaten zijn voorzien van een toplaag voorzien van een raster geschikt voor de afgesproken h.o.h. afstand. De platen worden zo aangebracht dat deze niet schotelen en niet los komen te liggen tijdens het vast tackeren van de leidingen. De Provarmo verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons afgeperst aan u opgeleverd.

B.K.A. Systeem

De door ons te leveren en monteren Provarmo leidingen gaan wij monteren op de aanwezige bouwkundige wapening in de constructievloer. Dit is ook mogelijk in prefab wand- en vloerelementen. Hierbij is het van belang dat deze door derden aangebrachte wapening een maaswijdte heeft gelijk aan de afgesproken hart op hart afstand van de leidingen. De leidingen worden door ons bevestigd op een onderlinge afstand van maximaal 1 meter. De eventuele tralieliggers voor op de wapening kunnen pas na aanbrengen van onze leidingen worden aangebracht. De Provarmo verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons afgeperst aan u opgeleverd. Aanbrengen van randisolatie en toe leveren van toevoegmiddel is niet inbegrepen.

Droogbouw systeem

Het Provarmo droogbouw systeem is zeer geschikt voor renovatieprojecten. De EPS platen worden direct op de ondervloer aangebracht. Daarna worden de geleide profielen in de voorgevormde EPS geplaatst. Vervolgens wordt de 14×2 leiding gemonteerd en aangesloten op de verdeler. Er hoeft geen zandcement- of vloeivloer op te komen, wat een zeer lage opbouwhoogte realiseert. Voor extra stabiliteit adviseren wij een Fermacel plaat erop te monteren. Met de Provarmo droogbouw krijgt u: een lichtgewicht systeem (noodzakelijk op houten vloeren), goed isolerend systeem en een systeem met een snelle opwarmtijd! Het droogbouw systeem kan alleen in combinatie met de montage worden besteld. Prijs is op aanvraag.

Doe maar duurzaam!

Vloerwarming en vloerkoelinstallaties niet geschikt voor duurzame oplossingen? Wij bewijzen het tegendeel.


Bekijk onze video