Dienstverlening

Provarmo is niet alleen een leverancier van hoogwaardige vloerverwarming producten, maar ook een dienstverlener, door het compleet kunnen monteren van deze producten voor de professionele installateur. Hiermee ontzorgen wij de installateur, zodat deze zijn capaciteiten elders kan inzetten.

1. Ontwerp

Aan de hand van de gestelde eisen bepalen wij in samenspraak met de installateur de te hanteren uitgangspunten en materiaal keuze, om tot een dekkend ontwerp te komen.

2. Verlegplan

Voor het ontwerp van het meest optimale legpatroon van de leidingen in de vloeren wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwerpprogramma. Dit betekent nauwgezet, aan de hand van de ingevoerde gegevens, het meest efficiƫnte legpatroon voor uw vloerverwarming. Op dit legplan vermelde wij alle voor uw belangrijke technische gegevens en een overzicht van de benodigde materialen, duidelijk en overzichtelijk vermeld.

3. Levering

Wij werken met een snelle op maat levering. Met name voor gefaseerde projecten zorgen wij er voor dat de juiste materialen op het juiste moment geleverd worden, met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, hiermee voorkomen wij een ongewenste afvalstroom met onnodig veel kosten.

4. Uitvoering

Onze service gaat verder dan alleen de levering. Wij monteren ook voor u, maakt het u zelf gemakkelijk, en laat de montage aan onze vakmensen over. Hiermee verzekerd u zich van een correcte, snelle en vakkundige realisatie van uw project. Door de jarenlange ervaring van ons montageteam weten zij precies hoe zij tot het beste resultaat kunnen komen. Een win-win situatie voor u en voor ons.

5. Oplevering

Iedere door ons aangebrachte installatie wordt onder druk aan u opgeleverd. Bij grotere projecten gebeurt dit uiteraard gefaseerd. Wij willen u er van verzekeren dat onze installatie geheel volgens opdracht, ontwerp en geldende kwaliteitseisen is uitgevoerd. Wij verzorgen na uitvoering voor een juist revisie pakket, waarmee u uw documenten compleet kan maken.